#1 2009-06-19 09:08:49

Tristessa

Użytkownik

Punktów :   

Intancje, Hero, Raidy itp

A więc tak, coraz więcej osób w gildii ma, bądź niebawem będzie miało 70 lvl, który na razie na warunki serwera jest maxymalny :) Oczywiście z 70 lvl łaczą sie profity o których wszyscy wiemy: raidy, hero itp, jednak aby pożądnie zrobić jakiś raid potrzebny jest dobry team. Nikt nie karze nam od razu robić Gruul'a , SSC czy BT , ale spokojnie możemy zacząć robic karazhan, zul'aman i heroiki. Potrzebni więc bedą chociaż 2 tanki, 2-4 healerzy i dps( ale o niego akurat nietrudno). Jeszcze co to synchronizacji raidów i heroikow, dobrze byłoby wybrać jakaś porę która odpowiadałaby każdemu np. o 19 albo 20. Takim sposobem rozmachem i precyzją moglibysmy konkurować z innymi gildiami :)
Pozdrawiam i do zobaczenia w grze Triss

"Spójrz na wielki czarci ołtarz.
Przetrwał nędzne klątwy.
Strzegły go "grzeszne" moce piekła.
IN NOMINE DEI NOSTRI SATANAS LUCIFERI EXELSI!"

#2 2009-06-19 22:48:35

Hanson

Administrator

9242586
Punktów :   

Re: Intancje, Hero, Raidy itp

Masz racje w 100% się z tobą zgadzam Tristessa. Niebawem odbędzie się spotkanie officerów i kolegów niektórych z rangą lidera w sprawie gildi. Na obradach będziemy rozmawiać odnoście GB, rang i przyszłości gildi. Ujmiemy również raidy, insty hc itp. Dobrze że mam przypomniałeś o tym co ująłeś w swoim poście. W najbliższym czasie będziesz wszystko ustalone Co i Jak. Jak na razie czekam na spotkanie i na członków w gildi którzy się zbliżają ku 70 lvl ;) Pozdrawiam.

ADMIN   
Jestem Hardkorem ;P

#3 2009-07-03 09:29:31

Nerax

Użytkownik

Punktów :   

ostatnio juz w miare sukcesywnie robimy Kara, tylko miejsc mało się zrobiło bo do guild sporo nowych przybyło (w tym ja;p)

nie wiem jak Morfik stoi z gearem, bo można by było robic kara na 2 teamy, nawet jesli 2ga 10'tka mialaby dobierac random osoby, zawsze to szybciej do przodu

#4 2009-07-04 10:00:32

Darthbane

Użytkownik

Punktów :   

Co do 2 party 10tek.. to dobry pomysł

Mamy 4ry tanki: Hanson Critic Batogpl Xardas
Mamy 4heali Darthbane Ahmed Melonik Darkcloud

DPSY: Rosek Nerax Bones Pupce Edd Gor Brzozka Sigilla Ariok Heluszek Mosiek Kazanowa
reszty dpsów nie umieszczam bo nie spotkałem (nie widuje online)

#5 2009-07-04 10:50:13

Hanson

Administrator

9242586
Punktów :   

Darthbane racja też o tym dzisiaj myślę jak będzie ludu to zrobimy 2 raidy na kara. A co do Morfika Nerax to on odpada z gry ponieważ na już inne hobby jakie?... A no Programowanie i nie będzie już grał tak mi powiedział ;)

ADMIN   
Jestem Hardkorem ;P

#6 2009-07-05 20:19:00

Darthbane

Użytkownik

Punktów :   

Dziś byłem na Grullu.. Cale party na poczatku Epiki Półepiki Boróweczki(niebieski EQ) i zero grochu(zielony EQ) no i zaliczylismy 5 wipów (Połowa tych epików zero skilla), połowa dpsów się wykruszyła i poprzyjmowali groch że aż w oczy palił ;) i UBILISMY grulla. Pokrótce morał: chociaż dmg zbugowany da sie robić PVE jak się mysli.
Tak samo ostatnie kara, to był przejaw bezmyślności dzis ubilismy Kuratora i Maidena bez wipe a midnighta z 4ma wipami(na mobach).

Nastepnym razem po prostu nie ma co sie tam pchac i płakać ze tank za słaby. Także morały typu jak midnighta nie ruszymy to kuratora nie da rady sa kompletnie bzdurne(bugdmg). Nie wiem kto udawał takiego pro i rzucił to hasło ostatnio.  (Pojedyncze moby sa zbugowane!!)

#7 2009-07-05 20:43:57

Hanson

Administrator

9242586
Punktów :   

W pewnym sensie zgadzam się z tobą ale w niektórych Nie. Akurat Curator i Midnighton są prości do ubicia tak jak Prince Malchezaar Shade of Aran i Terestian Illhoof tylko na tym trzeba być skupionym i słuchać lidera a nie robić ,,po swojemu''.

Co do mobów to racja niektóre biją mocno niektóre nie jednak jest jedno ale jakie? ... no takie że jak są moby co dużo biją to są po 3 albo 4 np. jak się idzie do Maiden to bardzo dobrze to widać i nie mówię że są wszędzie takie miejsca tylko ich jest kilka.

ADMIN   
Jestem Hardkorem ;P

Stopka forum

RSS